CSR

Hos Proprint A/S er både bæredygtighed og social bæredygtighed topprioriteter, og derfor understøtter vi også de ti principper i UN Global Compact.

CSR, hvor gennemsigtighed er altafgørende

Hos Proprint A/S er både bæredygtighed og social bæredygtighed topprioriteter, og derfor understøtter vi også de ti principper i UN Global Compact. Det er vigtigt for os, at vores arbejdsprocesser, -forhold og materialer udelukkende associeres med ordentlighed, og netop derfor arbejder vi med gennemsigtighed. Hos Proprint A/S er vi åbne og gennemskuelige, og vi har kun den produktion, du ser. Vi bruger således ikke skjulte underleverandører, og du er altid velkommen til at ringe og aftale et besøg på vores fabrik i Kina, så du selv kan få syn for sagen.

Danske og kinesiske medarbejdere med de bedste vilkår

Social bæredygtighed handler helt konkret om mennesker og deres arbejdsliv. Proprint A/S er særdeles optaget af, at vores medarbejdere trives – og det er uanset, om der er tale om vores danske eller kinesiske afdeling. Denne trivsel kan kun opretholdes gennem løbende kontrol og handling, og netop derfor vægter vi disse arbejdsopgaver højt. Det er desuden selvsagt, at vi ikke anvender børnearbejde efter gældende danske regler.

Produktionen skal afsluttes miljørigtigt

Enhver produktion efterlader affald, og vi tager derfor også ansvar for, at vores affald bortskaffes på korrekt vis. Derfor er vi stolte af, at vores fabrik er certificeret til ISO 14001, der betyder, at vi har den nødvendige viden om korrekt håndtering af affaldsstoffer og dermed opfylder samtlige myndighedskrav.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Miljørigtige produkter

Proprint A/S arbejder hver dag på at minimere den belastning, som produktionen af elektronik påfører miljøet. Vi sætter derfor en ære i at opfylde de skærpede miljøkrav i både Danmark og Kina såvel som i resten af verden. De tekniske krav opfylder vi naturligvis også, og her er særligt fire af vores tiltag værd at fremhæve:

  1. Proprint A/S tager stilling til samfundskritiske spørgsmål og står derfor inde for, at vores materialer ikke er indkøbt i lande, der er associerede med de såkaldte conflict minerals. Der er dermed ingen conflict minerals i vores produktion.
  2. Vi bruger FR4 materiale, der er fremstillet uden halogenkomponenter i henhold til RoHS.
  3. Vores loddemasker er kompatible med VOC-fri og vandbaserede flusser, som giver dig mulighed for at producere dine produkter mere miljørigtigt.
  4. Vi anvender blyfri HAL og Kemisk Ni/Au. Alternativt anvender vi eksempelvis kemisk tin eller andet kundevalgt, miljørigtigt materiale.