Om os

Over 30 års erfaring i branchen har gjort, at vi hos Proprint A/S har været medskabere af det nuværende marked for elektronik.

Det skal være let og lige til

Proprint A/S vil måles på den værdi, vi skaber for dig som kunde, og den største værdi, vi kan tilføre, er ved at lette dit arbejde. Uanset om du er indkøber eller tekniker, kan vi tilbyde dig at levere de bedste kompetencer til at løse dine udfordringer. Det betyder helt konkret, at du som indkøber kan være sikker på, at samtlige af dine spørgsmål vil blive besvaret med korrekte oplysninger og inden for en rimelig tidsramme. Det betyder også, at du som tekniker kan forvente, at Proprint A/S agerer kompetent sparringspartner, når du skal udvikle nye elektroniske komponenter.

Vi deler vores erfaringer med dig

Over 30 års erfaring i branchen har gjort, at vi hos Proprint A/S har været medskabere af det nuværende marked for elektronik, der designes specifikt til dig. Et marked, der nu er præget af både faste og fleksible printplader, spoler, transformatorer og meget mere. Proprint A/S stræber nemlig altid efter fornyelse og udvikling, og det har medført, at vi i dag er kendte for at levere løsninger i en enestående kvalitet. Vi vil naturligvis gerne dele vores erfaringer og viden med dig, og du kan derfor uden problemer kontakte os, når dine komponenter skal udvikles og produceres – vi hjælper gerne!

Vil du se billeder af vores arbejde?