Indkøber

Fordi vi siden 2013 har haft produktion i Guangzhou i Kina, er der hos Proprint A/S skabt direkte sammenhæng mellem lav pris og høj kvalitet.

Egen fabrik

Fordi vi siden 2013 har haft produktion i Guangzhou i Kina, er der hos Proprint A/S skabt direkte sammenhæng mellem lav pris og høj kvalitet. Vi springer nemlig de dyre mellemled over, så du kan få elektroniske komponenter i højeste kvalitet, men til den laveste pris.

Bufferlager

Hos Proprint A/S kan vi tilbyde at opbevare dine varer, indtil du skal bruge dem. Det er en fordel for dig, hvis du ikke har den nødvendige plads, og du betaler desuden også først, når du modtager varen. Et bufferlager hos os betyder helt konkret, at du sparer penge, da varerne bestilles hjem i større mængder. Denne service gør desuden også, at du kan modtage den ønskede vare i løbet af få dage i stedet for at måtte vente længere tid på en forsendelse.

Levering

Vi sørger for, at dine varer leveres til dig hurtigst muligt. Faktisk kan vi levere prototyper og prøver fra to arbejdsdage. For at sikre, at dine varer når frem til dig i rette tid og stand, anvender vi kun anerkendte transportfirmaer. Vores forsendelser, der skal forblive i Fjernøsten, håndteres af vores logistikcenter i Hong Kong, mens vores leverancer til Europa distribueres via vores eget lager i Horsens. Her tages der regelmæssige stikprøver af varerne, og det betyder, at du altid er sikker på kun at modtage kvalitetsprodukter.

Certificering

Vi garanterer, at vores produkter er produceret i den højeste kvalitet. Derfor kvalitetssikrer vi også produkterne, så du kan forvente at modtage de bedste elektroniske komponenter. Af samme årsag er vores produktionsportefølje naturligvis certificeret indenfor kvalitetsstandarder, og den er fra ISO 9000, TS16949 og ISO 14001-godkendte leverandører. Disse leverandører er naturligvis også godkendte i henhold til UL.

Vil du se billeder af vores arbejde?